Sjajna, duboka, hladna boja smeđe kafe

Noir Henna

Kana za kosu

Noir Henna

2.120,00 RSD

/ 335g

Reformulirano (ponovo) prema Vašim povratnim informacijama! Ponovno smo povisili količinu kakao putera, tako da se možete vratiti boji kakvu volite.

Ulepšajte pramenove kose našim bojama od kane, bojeći spoljašnji sloj Vaše kose tonom po Vašem izboru.


Koje su prednosti upotrebe prirodne boje?

Naša najtamnija indigo kana daje svijetlo smeđoj kosi tamniju nijansu ili dodaje hladnije tonove i sjaj kosi tople brinete. Ova 100% prirodna boja za kosu idealna je ako imate alergiju na boju za kosu, tražite sigurniju alternativu sintetičkoj boji za kosu ili samo želite sjajnu, zdravu kosu.


Koje će boje biti kosa?

Noir dodaje prekrasne hladno-smeđe nijanse brinetskoj kosi i daje obilje sjaja! Daljnjim primenama možete izgraditi hladnije tonove. Kako biste plavu, belu ili svetlucavo sedu kosu obogatili sjajnim smeđim nijansama, trebaće Vam početni temeljni sloj naše Rouge kane.

Imate gorućih pitanja? Možete se uveriti da je kana pravi izbor za Vas čitajući naše smernice.


Kako funkcioniše?

Kana sadrži pigment zvan lavzon koji ima afinitet prema keratinu u Vašoj kosi. Prianja uz kutikulu, dodajući sloj prozirne boje bez promene Vaše prirodne boje kose. On će postepeno nestati. Kana se može koristiti kao pomoć pri vezivanju drugih materijala za kosu poput hibiskusa u Rouge, koji Vašoj boji daje dodatnu dubinu i život. Kakao puter dodajemo jer omekšava i pomaže boji da klizi kroz kosu dok je nanosite, te omogućava izradu čvrstog, samokonzervirajućeg proizvoda.


KAKO SE UPOTREBLJAVA:

Kana je veličanstveno neuredan, hipijevski proces - a ideja je da je što više nanesete na kosu! Naša četkica za nanošenje kane od bambusa idealna je za postizanje dodatne preciznosti, a naša marama za kosu za kaniranje za višekratnu upotrebu savršena je za umotavanje boje za kosu dok se razvija. Naša jedinstvena kockica kane s kakao puterom dizajnirana je tako da bude dovoljna za kosu srednje dužine i rastapa se s vrućom vodom u bogatu pastu koju treba obilno naneti. Pogledajte naše glavne savete za primenu ovde.


Koje su prednosti za planetu?

Većina sintetičkih boja za kosu sadrži hemikalije, poznate kao aromatski amini, koji nisu povezani samo sa zdravstvenim rizicima, već se mogu bioakumulirati u našem ekosistemu. Utvrđeno je da otpadna voda frizerskih salona sadrži molekule boje koje nisu potrošene procesom bojenja, kao i mutagene nusproizvode, za koje se veruje da se ne mogu učinkovito ukloniti iz naših vodovodnih sistema. Odabirom boje za kosu na biljnoj bazi, bez ppd-a, kao što je Lush kana, smanjuje se broj ovih materijala u opticaju.


KAKO ČUVATI:

Vaša kockica od kane stići će u prekrasnom pakovanju od recikliranog papira, nadahnutom dizajnom koji se tradicionalno nalazi u severnoafričkoj umetnosti kože. Držite svoju kocku kane u omotu na hladnom i suvom mestu, spremnu za upotrebu. Kocke od kane najbolje je upotrebiti sveže, a ostatke rastopljene kane možete staviti u kompost.

Kako bismo nastavili s našom obvezom smanjenja plastike za jednokratnu upotrebu, Vaša kana više neće dolaziti s plastičnim rukavicama. Zaštitite svoje ruke pouzdanim gumenim rukavicama za višekratnu upotrebu.


Sastojci :


Indigofera Tinctoria (indigo), Theobroma Cacao Seed Butter (fair trade organski kakao puter), Lawsonia Inermis Extract (crvena kana), Morinda Citrifolia Fruit Powder (prah nonija), Morinda Citrifolia Fruit Juice (sok nonija), Maris Sal (sitna morska so), Eugenia Caryophyllus Bud Oil (ulje pupoljka karanfilića), Chondrus Crispus Powder (prah irske mahovine), *Citral, *Citronellol, *Eugenol, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Parfum.

  Prirodni sastojci
  Sigurni sintetički sastojci

*Prirodno se pojavljuju u eteričnim uljima

Recenzije (2)

Anita 28/09/2023

Apsolutno mi nista nije zavrsila… Veliko razocarenje,nazalost….

Davorka Leoni 25/11/2021

Kvalitetno prirodno bojenje kose


Napiši recenziju

    Loše           Dobro
Sigurnosni kod (Captcha)

Povezani proizvodi

Rouge Henna
Kana za kosu
Živahni bakreni to pikantno crvenih tonova

1.980,00 RSD / 335g
Brun Henna
Kana za kosu
Sjajna smeđa hladnog tona

1.980,00 RSD / 335g
Marron Henna
Kana za kosu
Topola smeđa boje kestena

2.120,00 RSD / 335g