Topola smeđa boje kestena

Marron Henna

Kana za kosu

Marron Henna

2.120,00 RSD

/ 335g

Reformulirano (ponovo) prema Vašim povratnim informacijama! Ponovno smo povisili količinu kakao maslaca, tako da se možete vratiti boji kakvu volite.

Ulepšajte pramenove kose našim bojama od kane, bojeći spoljašnji sloj Vaše kose tonom po Vašem izboru.


Koje su prednosti upotrebe prirodne boje?

Indigo, kana, noni voće i kafa kombinuju se kako bi stvorili glazuru od kane hladne boje lešnika s gomilom sjaja. Naša 100% prirodna boja za kosu idealna je ako već imate alergiju na boju za kosu, tražite sigurniju alternativu sintetičkoj boji za kosu ili samo želite sjajnu, zdravu kosu.


Koje će boje biti kosa?

Marron dodaje bogate bordo tonove kane brinetama ili dubinu crvenokosima. Kako biste plavu, belu ili svetlucavo sedu kosu obogatili toplim kestenjasto-smeđim nijansama, trebaće Vam početni temeljni sloj naše Rouge kane. Ako želite najcrveniju verziju Marrona, svakako upotrebite našu maramu za kaniranje za višekratnu upotrebu tokom celog procesa.

Imate gorućih pitanja? Možete se uveriti da je kana pravi izbor za Vas čitajući naše smernice.


Kako funkcioniše?

Kana sadrži pigment zvan lavzon koji ima afinitet prema keratinu u Vašoj kosi. Prianja uz kutikulu, dodajući sloj prozirne boje bez promene Vaše prirodne boje kose. On će postepeno nestati. Kana se može koristiti kao pomoć pri vezivanju drugih materijala za kosu poput hibiskusa u Rouge, koji Vašoj boji daje dodatnu dubinu i život. Kakao maslac dodajemo jer omekšava i pomaže boji da klizi kroz kosu dok je nanosite, te omogućava izradu čvrstog, samokonzervirajućeg proizvoda.


KAKO SE UPOTREBLJAVA:

Kana je veličanstveno neuredan, hipijevski proces - a ideja je da je što više nanesete na kosu! Naša četkica za nanošenje kane od bambusa idealna je za postizanje dodatne preciznosti, a naša marama za kosu za kaniranje za višekratnu upotrebu savršena je za umotavanje boje za kosu dok se razvija. Naša jedinstvena kockica kane s kakao maslacem dizajnirana je tako da bude dovoljna za kosu srednje dužine i rastapa se s vrućom vodom u bogatu pastu koju trebate obilato naneti. Pogledajte naše glavne savete za primenu ovde.


Koje su prednosti za planetu?

Većina sintetičkih boja za kosu sadrži kemikalije poznate kao aromatski amini koji nisu povezani samo sa zdravstvenim rizicima, već se mogu bioakumulirati u našem ekosustavu. Utvrđeno je da otpadna voda frizerskih salona sadrži molekule boje koje nisu potrošene procesom bojanja, kao i mutagene nusproizvode, za koje se veruje da se ne mogu učinkovito ukloniti iz naših vodovodnih sustava. Odabirom boje za kosu na biljnoj bazi, bez ppd-a, kao što je Lush kana, smanjuje se broj ovih materijala u opticaju.


KAKO ČUVATI:

Vaša će kockica od kane stići u prekrasnom pakiranju od recikliranog papira, nadahnutom dizajnom koji se tradicionalno nalazi u severnoafričkoj umetnosti kože. Držite svoju kocku kane u omotu na hladnom i suvom mestu, spremnu za upotrebu. Kocke od kane najbolje je upotrebiti sveže, a ostatke rastopljene kane možete staviti u kompost.

Kako bismo nastavili s našom obvezom smanjenja plastike za jednokratnu upotrebu, Vaša kana više neće dolaziti s plastičnim rukavicama. Zaštitite svoje ruke pouzdanim gumenim rukavicama za višekratnu upotrebu.


Sastojci :


Lawsonia Inermis Extract (crvena kana), Theobroma Cacao Seed Butter (Fair Trade organski kakao puter), Indigofera Tinctoria (indigo), Hibiscus Rosa Sinensis Flower Powder (prah cvetova hibiskusa), Coffea Arabica Seed Powder (mlevena kafa), Citrus Limon Juice (sveži sok limuna), Eugenia Caryophyllus Bud Oil (ulje klinčića), Chondrus Crispus Powder (prah irske mahovine), *Citral, *Citronellol, *Eugenol, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Perfume.

  Prirodni sastojci
  Sigurni sintetički sastojci

*Prirodno se pojavljuju u eteričnim uljima

Recenzije (0)

Nema recenzija za ovaj proizvod.


Napiši recenziju

    Loše           Dobro
Sigurnosni kod (Captcha)

Povezani proizvodi

Novo
Noir Henna
Kana za kosu
Sjajna, duboka, hladna boja smeđe kafe

2.120,00 RSD / 335g
Novo
Rouge Henna
Kana za kosu
Živahni bakreni to pikantno crvenih tonova

1.980,00 RSD / 335g
Novo
Vénitien Henna
Kana za kosu
Plava boja za svetlu kosu

2.400,00 RSD / 335g