Veliki odmor od svakodnevnog života

Therapy¿

Pločica za masažu

Therapy¿

1.130,00 RSD

/ 70g

Umirujući, euforični puter za masažu sa ohrabrujućem nerolijem. Prepišite sebi malo terapije. Ovaj puer za masažu naš je spa tretman za bolje raspoloženje. Izrađujemo ih od organskog kakao i shea maslaca kako bi vaša koža bila lepa i meka. Takođe dodajemo divna esencijalna ulja, poput slatke narandže i lavande, koja vas obavijaju i parfemišu tako da vam se život više ne čini tako teškim. Rastopite je između dlanova ili pustite da nežno klizi preko kože i umasirajte. Budući da su svi sastojci organsko uzgajani, dozvoljeno nam je da koristimo logotip Soil Association. To je „garancija za vaše kupce da će njihov proizvod zadovoljiti najviše standarde održivosti i kvaliteta“.

Molimo vas da čuvate na hladnom mestu, može se topiti na temperaturi većoj od 17 stepeni. Ovaj proizvod je napravljen da omekšava na telesnoj temperaturi.

Napomena: Imajte na umu da se ovaj proizvod može deformisati tokom transporta ako je spoljnašnja temperatura veoma visoka. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se na lushonline@lush.rsSastojci :


Theobroma Cacao Seed Butter (Fair Trade organski kakao puter), Butyrospermum Parkii (organski shea puter), *Limonene, Perfume, Lavandula Angustifolia Oil (ulje lavande), Citrus Aurantium Amara Flower Oil (ulje nerolija), *Citral, *Geraniol, *Farnesol, *Linalool.

  Prirodni sastojci
  Sigurni sintetički sastojci

*Prirodno se pojavljuju u eteričnim uljima

Recenzije (0)

Nema recenzija za ovaj proizvod.


Napiši recenziju

    Loše           Dobro
Sigurnosni kod (Captcha)

Povezani proizvodi

Each Peach (And Two's A Pair)
Pločica za masažu
Egzotična energija citrusnih ulja

1.130,00 RSD / 70g
Soft Coeur
Pločica za masažu
Nežni ljubavni pozdrav

1.130,00 RSD / 70g
Novo
Sleep
Pločica za masažu
Opuštanje sa mirisom lavande

1.130,00 RSD / 75g
Ovalna posudica
Posudica za čuvanje pločica za masažu
Masaža na putu

420,00 RSD / kom
Hottie
Pločica za masažu
Neki to vole vruće

1.130,00 RSD / 60g