Osveženje mente

Crème de Menthe

Tabletice za ispiranje usta

Crème de Menthe

910,00 RSD

/ 45g

Kako se koristi:

U ovoj bočici krije se pravo osveženje sa mentom. Nakon pranja zuba, uzmite jednu tableticu u usta sa malo vode da bi podstakli penušanje. Promućkajte po ustima, ispljunite i isperite.Uživajte u bogatom ukusu esencijalnih ulja napravljenih od mandarina, pomorandži i Litsea Cubebe. Fina morska so i himalajska so neutrališu i deluju hranljivo, kristali mentola osvežavaju dah. Da biste maksimalno iskoristili efekte sastojaka, pokušajte da ne jedete i ne pijete 30 minuta nakon što ih upotrebite. 

Kako se čuva:

U blizini vašeg lavaboa ili, ako ste uvek za svežinu, pri ruci u pokretu. Držite ga dobro zatvorenim tako da su tabletice zaštićene od vlage. Kada upotrebite sve tabletice, boca i poklopac mogu se reciklirati.Sastojci :


Dicalcium Phosphate Anhydrous, Sodium Bicarbonate, Silica, Citric Acid, Sorbitol, Malic Acid, Glycerin, Stevia Rebaudiana Extract (Stevia), Xylitol, Aroma, Menthol (kristali mentola), Mentha Arvensis Leaf Oil (ulje mente), Mentha Piperita Extract (prah paprene metvice), Titanium Dioxide, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, *Limonene, Cl 19140:1, Cl 42090:2, Cl 77491

  Prirodni sastojci
  Sigurni sintetički sastojci

*Prirodno se pojavljuju u eteričnim uljima

Recenzije (0)

Nema recenzija za ovaj proizvod.


Napiši recenziju

    Loše           Dobro
Sigurnosni kod (Captcha)

Povezani proizvodi

Boom!
Tabletice za pranje zuba
Naoružan svežinom

910,00 RSD / 50g
Dirty
Tabletice za pranje zuba
Rešite se prljavštine

910,00 RSD / 50g