Lush x TMNT

LUSH X TMNT


Turtle Power for Bath and Shower!


Ovo leto Lush i Paramount Consumer Products lansiraju fantastičnu kolekciju limitiranih proizvoda. Izađite iz oklopa i postanite heroj zajedno s Nindža kornjačama!

Recite kavabanga, Lush obožavatelji! Ovog leta, Lush je odlučio da udruži snage s Paramountovim ikoničnim Nindža kornjačama kako bismo Vam dostavili manje plastike i više (veganske) pice u obliku limitiranih proizvoda za kupanje, tuširanje i negu tela. Poznat po svojim inovativnim kozmetičkim proizvodima bez ambalaže, poput šampona, sapuna i pilinga, Lush je osmislio celu kolekciju kojom slavimo eliminisanje jednokratne plastike. Najbolji deo? Formule tzv. golih proizvoda jednako su delotvorne kao i formule zapakovanih proizvoda (ako možemo sami sebe da pohvalimo… možda čak i bolji?!)

U pravom životu mislimo da su kornjače najveće obožavateljice Lusha zbog naše predanosti održivosti. Težimo ka tome da uklonimo višak otpada, a vodene puteve održimo čistim. Takođe, kao i kornjače, volimo (vegansku) picu. Ne može bolje!

Lush je oduševljen što je mogao sarađivati u stvaranju ove kolekcije od šest novih, zabavnih i simpatičnih proizvoda (plus tri ekskluzivne krpice za lice) za kupanje, tuširanje i negu kose kako bismo osigurali sve korake u Vašoj rutini nege tela i kako bi svi mogli da naprave male herojske korake koristeći manje jednokratne plastike u svom svakodnevnom životu i rutinama lepote.

„Uzbuđeni smo što ponovno surađujemo s Lushom na ekskluzivnoj kolekciji, ovaj put za Tinejdž Mutant Nindža Kornjače,“ rekla je Rebeka Dženkins, potpredsednica sektora za potrošačke proizvode u Paramountu. „Lush je stvorio zaista jedinstvene proizvode – s manje jednokratne plastike – nakon kojih ćete, na sreću, mirisati mnogo bolje nego kanalizacija Nindža kornjača.“

S obzirom na to da je svest o klimatskim promenama na vrhuncu, mnogi od nas odbacili su boce u korist čvrstih proizvoda. Lush je oduvek zagovarao čvrste proizvode koji ne zahtevaju plastičnu ambalažu. Mo Konstantin (koosnivačica i pronalazačica Lusha) izumela je mnoge proizvode koje danas vidimo u kozmetičkoj industriji, poput bombe za kupanje 1989. godine i šampona u čvrstom obliku 1987. godine, potpuno novog izuma koji je revolucionirao pranje kose u celom svetu, stvarajući predivne frizure i spašavajući planetu!

Od 2005. godine, Lush šamponi u čvrstom obliku spasili su gotovo 180 miliona plastičnih boca od odlaska na deponije, što se procenjuje na oko 4500 tona izbegnute plastike. To je ekvivalent više od 5% Velikog pacifičkog otpada! Prednosti izbacivanja ambalaže takođe štede na transportu: jedan čvrsti šampon mnogo je lakši i kompaktniji od tri boce tečnog šampona, a za transport istog broja pranja potrebno je 15 kamiona punih tečnog šampona, dok je za čvrste šampone dovoljan samo jedan kamion!

Danas se 43% osnovnog asortimana Lush proizvoda (isključujući ograničena izdanja) može poneti kući bez ambalaže. Dakle, bilo da poduzimate svoj prvi korak prema eliminaciji pumpice ili ste motivisani da potpuno pređete na rutinu bez plastike – Lush Vas pokriva.

„Uzbuđeni smo što nastavljamo naše partnerstvo s Paramount Consumer Products,“ rekao je Kalem Brinkvort, kreativni direktor za koncepte i saradnje u Lushu. „U proslavi 40. godišnjice Tinejdž Mutant Nindža Kornjače, Lush je stvorio posebnu kolekciju bez plastike. Izuzetno nam je važno da osiguramo da naši kupci budu svesni prednosti smanjenja ambalaže za kozmetiku, kako bi mogli doneti informisane odluke. Nadamo se da će Lush proizvodi nastaviti da pružaju ugodne i jednostavne načine za zamenu plastične ambalaže ovog leta i dalje.“

Od voćnog čvrstog pilinga za telo do umirujućeg šampona u čvrstom obliku, ovo leto budite spremni da se priključite zabavi nakon dugog dana i osećajte se dobro znajući da nova Lush x TMNT kolekcija pomaže u smanjenju plastike koja zagađuje naše vodene puteve.

O Lush x TMNT kolekciji:

Peace, Love & Pizza bomba za kupanje

Vreme je za picu! Uzmite delić i uskočite u kadu kako biste osnažili svoje kupanje. Dok bomba šušti i peni se u vrtlozima ljubičaste i zelene boje, ulje za kupanje od organskog manga i illipe putera topi se kako bi omekšalo kožu. Zgrabite sapun u obliku kobasice i zapenite!

Green Machine penušava kupka

Izmrvite komad ili celu kupku pod jakim mlazom vode kako biste pokrenuli zelenu mašinu! Meka pena penje se po zelenoj mirišljavoj vodi. List ljubičice, apsoluti ruže i jasmina održavaju Vaše raspoloženje, bez obzira na to što Vam život donosi.

Turtle Power ćvrsti piling za telo

Kada je Vašoj koži potreban dobar piling, uzmite Turtle Power i uskočite pod tuš. Sitna morska so i ekstrakt stabljike bambusa eksfoliraju kako bi oživeli i osvežili kožu, dok organski mango i illipe puteri ostavljaju osećaj mekoće i nege. Slatka i voćna mešavina ulja olibanuma i bergamota nežno će Vas namirisati i vratiti osećaj svežine.

Goongala čvrsti šampon

Borite se s vlasištem? Goongala je ovde da spasi dan. Sveža infuzija potočarke umiruje vlasište, dok ulje ružinog drveta pruža snažno čišćenje i balansiranje. Osim toga, ulje limunske trave pojačava sjaj i daje osvežavajući miris. Tako zamišljamo čišćenje kose Kesija Džounsa.

Krang žele za tuširanje

Voćno tuširanje ovim drhtavim želeom pravi je pogodak. Voćno ulje davane (pelina) meša se s osvežavajućim bergamotom i umirujućim apsolutom vanile za slatki miris koji Vas vraća na zemlju. Ekstrakt i infuzija irske mahovine čine ovaj žele nepobedivim vladarem sapuna za omekšavanje kože.

Four Brothers bombe za kupanje

Vreme je za snažno i zeleno kupanje! Gledajte kako se ova kugla za kupanje peni i šušti, pretvarajući vodu u bujno zelenilo. Osvežavajući miris limunske trave nateraće Vas da kažete kavabanga! Unutar svake kugle za kupanje pronaći ćete sapun iznenađenja u obliku omiljenih predmeta Nindža kornjača. Skupite sva četiri brata da biste ih sve pronašli!

* https://www.bbc.co.uk/news/science-environment-59521211 79,000 tona nalazi se u Velikom tihooceanskom ostrvu smeća. Jedan čvrsti šampon traje 60 pranja što je jednako 3 bočice od 200ml. Jednostavna PET boca teži oko 24.8 g.