Barbie x Lush

Mislite u roze nijansama…

Legendarni brendovi Lush i Mattel lansirali su ograničenu Barbie™ kolekciju, Roze kao simbol osnaživanja za sveNismo mogli da odolimo spajanju ove dve legende - Barbie™ x Lush. Roze je moćna, a ograničeno izdanje kolekcije Barbie™ x Lush slavi tu boju u njenom punom sjaju.

Pioniri poput Barbie™ zadovoljavaju se samo najboljim kada je u pitanju rutina lične nege, a Lush je i sam pionir kada je u pitanju sveža, ručno rađena kozmetika bez okrutnosti i sa minimalnim pakovanjem. Lush takođe ima mnogo jakih žena na rukovodećim pozicijama, primjerice, suosnivačica Lusha Mo Constantine izumela je omiljenu bombu za kupanje 1989. godine u svojoj vrtnoj kućici, a danas Lush širom sveta prodaje bombu za kupanje svake sekunde!

Kolekcija Barbie™ x Lush nudi negu tela u Barbie™ roze nijansi, namenjenoj svima koji žele da vrate tu boju kao simbol osnaživanja, odvažnosti i neustrašivosti.

“Partnerstvo sa legendom poput Barbie™ zaista je ostvarenje sna za Lush. Barbie™ nastavlja da pomera granice i ne dopušta nikome da podceni njene sposobnosti. Zamislili smo kako bi izgledala Barbie™ rutina lične nege i stvorili smo ovu kolekciju namenjenu svima. Kolekcija je za sve koji žele da prigrle snagu roze boje!” objasnila je Melody Morton, direktorka kreativnih koncepata u Lush Cosmetics.

Uz sve što radi, Lush nastoji da kupcima ponudi najsvežiju kozmetiku i krajnje iskustvo kupovine bez otpada. Barbie™ x Lush kolekcija izrađena je ručno, koristeći najkvalitetnije sastojke koji čine svet u duhu Lusha. Asortiman sadrži ‘gole’ proizvode koji ne zahtevaju nikakvo pakovanje – od sapuna, preko bombi za kupanje do penušavih kupki. Lush je vodeća robna marka u kozmetičkoj industriji koja se bori protiv preterane ambalaže i razvija proizvode koji se mogu prodavati potrošačima bez ikakve ambalaže. Proizvodi u ambalaži biće deo zatvorenog programa recikliranja brenda, Bring It Back, koji podstiče kupce da praznu ambalažu donesu u lokalnu Lush prodavnicu i zamene pet praznih posuda za besplatnu svežu masku za lice.


O Mattelu

Mattel je vodeća svetska kompanija za proizvodnju igračaka i vlasnik jednog od najjačih kataloga franšiza dečje i porodične zabave u svetu. Stvaramo inovativne proizvode i iskustva koja nadahnjuju, zabavljaju i razvijaju decu kroz igru. Potrošače privlačimo kroz naš portfolio legendarnih robnih marki, uključujući Barbie®, Hot Wheels®, Fisher-Price®, American Girl®, Thomas & Friends®, UNO®, Masters of the Universe®, Monster High® i MEGA®, kao i druga popularna intelektualna svojstva koja posedujemo ili licenciramo u partnerstvu sa svetskim kompanijama za zabavu. Naša ponuda uključuje filmske i televizijske sadržaje, video-igrice i digitalne sadržaje, muziku i događaje uživo. Poslujemo na 35 lokacija, a naši proizvodi su dostupni u više od 150 zemalja u saradnji sa vodećim svetskim kompanijama za maloprodaju i e-trgovinu. Od svog osnivanja 1945. godine Mattel je ponosan što je partner od poverenja u osnaživanju dece da istražuju svet i ostvare svoj pun potencijal. Posetite nas online na mattel.com.

O Lushu

Od osnutka prije više od 27 godina, misija Lush je da bude inovativan i etičan. Stvorili su pionirske kozmetičke proizvode, a jedna od Lushovih najpoznatijih inovacija je bomba za kupanje. Izumila ju je suosnivačice Lusha Mo Constantine u svojoj vrtnoj kućici 1989., a bombe za kupanje otada su postale globalna senzacija. Sve se ručno proizvode u Lushovim proizvodnim pogonima diljem svijeta, a samo prošle godine prodano ih je više od 40,5 milijuna.

Kozmetička tvrtka s aktivističkim srcem, Lushova misija je osmisliti proizvode za svaku potrebu i potaknuti revoluciju u kozmetičkoj industriji za spas planeta. Konačni cilj je ostaviti svijet boljim nego što smo ga zatekli. Lush provodi strogu politiku protiv testiranja na životinjama i predvodi kozmetičku industriju u borbi protiv pretjerane ambalaže razvijajući proizvode koji se potrošaču mogu prodavati 'goli'. Lush Digital zagovara etički hardver, etičko prikupljanje podataka, etički dizajn i tehnologiju otvorenog koda te podupire i osnažuje one koji dijele te vrijednosti.

Danas Lush posluje u 49 zemalja s više od 900 trgovina, 38 web stranica koje dostavljaju diljem svijeta i globalnom mrežom izvornih aplikacija, kanala emitiranja i digitalnih zajednica na više od 30 jezika.