Živahni bakreni to pikantno crvenih tonova

Rouge Henna

Kana za kosu

Rouge Henna

1.980,00 RSD

/ 335g

Reformulirano (ponovo) prema Vašim povratnim informacijama! Ponovno smo povisili količinu kakao maslaca, tako da se možete vratiti boji kakvu volite.

Ulepšajte pramenove kose našim bojama od kane, bojeći spoljašnji sloj Vaše kose tonom po Vašem izboru.


Koje su prednosti upotrebe prirodne boje?

Isprobajte ovu prekrasnu kocku od kane i hibiskusa kako biste plavu ili crvenu kosu pretvorili u živopisnu bakrenu nijansu ili tamnijoj kosi dodajte pikantne crvene tonove. Naša 100% prirodna boja za kosu idealna je ako ste alergični na boju za kosu, tražite sigurniju alternativu sintetičkoj boji za kosu ili samo želite sjajnu, zdravu kosu s puno volumena.


Koje će boje biti kosa?

Rouge će dati vatrene bakrene nijanse plavoj i crvenoj kosi, tople crvene tonove kane brinetama i dodati suptilnu, sjajnu toplinu vrlo tamnim glavama kose. Koristite na sedoj kosi za topli, svetlucavi efekat ili kao temeljnu podlogu pre nanošenja Lush's Noir, Brun ili Marron kane boje za kosu na svijetlu, belu ili prosedu kosu.

Imate gorućih pitanja? Možete se uveriti da je kana pravi izbor za Vas čitajući naše smernice.


Kako funkcioniše?

Kana sadrži pigment zvan lavzon koji ima afinitet prema keratinu u Vašoj kosi. Prianja uz kutikulu, dodajući sloj prozirne boje bez promene Vaše prirodne boje kose. On će postepeno nestati. Kana se može koristiti kao pomoć pri vezivanju drugih materijala za kosu poput hibiskusa u Rouge, koji Vašoj boji daje dodatnu dubinu i život. Kakao maslac dodajemo jer omekšava i pomaže boji da klizi kroz kosu dok je nanosite, te omogućava izradu čvrstog, samokonzervirajućeg proizvoda.


KAKO SE UPOTREBLJAVA:

Kana je veličanstveno neuredan, hipijevski proces - a ideja je da je što više nanesete na kosu! Naša četkica za nanošenje kane od bambusa idealna je za postizanje dodatne preciznosti, a naša marama za kosu za kaniranje za višekratnu upotrebu savršena je za umotavanje boje za kosu dok se razvija. Naša jedinstvena kockica kane s kakao maslacem dizajnirana je tako da bude dovoljna za kosu srednje dužine i rastapa se s vrućom vodom u bogatu pastu koju trebate obilato naneti. Pogledajte naše glavne savete za primenu ovde.


Koje su prednosti za planetu?

Većina sintetičkih boja za kosu sadrži hemikalije, poznate kao aromatski amini, koji nisu povezani samo sa zdravstvenim rizicima, već se mogu bioakumulirati u našem ekosistemu. Utvrđeno je da otpadna voda frizerskih salona sadrži molekule boje koje nisu potrošene procesom bojenja, kao i mutagene nusproizvode, za koje se veruje da se ne mogu učinkovito ukloniti iz naših vodovodnih sistema. Odabirom boje za kosu na biljnoj bazi, bez ppd-a, kao što je Lush kana, smanjuje se broj ovih materijala u opticaju.


KAKO ČUVATI:

Vaša kockica od kane stići će u prekrasnom pakopvanju od recikliranog papira, nadahnutom dizajnom koji se tradicionalno nalazi u severnoafričkoj umetnosti kože. Držite svoju kocku kane u omotu na hladnom i suvom mestu, spremnu za upotrebu. Kocke od kane najbolje je upotrebiti sveže, a ostatke rastopljene kane možete staviti u kompost.

Kako bismo nastavili s našom obvezom smanjenja plastike za jednokratnu upotrebu, Vaša kana više neće dolaziti s plastičnim rukavicama. Zaštitite svoje ruke pouzdanim gumenim rukavicama za višekratnu upotrebu.


Sastojci :


Lawsonia Inermis Extract (crvena kana), Theobroma Cacao Seed Butter (fair trade organski kakao puter), Hibiscus Rosa Sinensis Flower Powder (prah cveta hibiskusa), Citrus Limon Juice (sok svežeg limuna), Eugenia Caryophyllus Bud Oil (ulje pupoljka karanfilića), Rosmarinus Officinalis Leaf Powder (prah ruzmarina), *Citral, *Citronellol, *Eugenol, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Parfum

  Prirodni sastojci
  Sigurni sintetički sastojci

*Prirodno se pojavljuju u eteričnim uljima

Recenzije (0)

Nema recenzija za ovaj proizvod.


Napiši recenziju

    Loše           Dobro
Sigurnosni kod (Captcha)

Povezani proizvodi

Marron Henna
Kana za kosu
Topola smeđa boje kestena

2.120,00 RSD / 335g
Brun Henna
Kana za kosu
Sjajna smeđa hladnog tona

1.980,00 RSD / 335g