Bezbedna kupovina

Dragi potrošači,

Tako smo srećni što Vas ponovo vidimo!
Pre svega želimo da kažemo da ste nam jako nedostajali i da smo presrećni što Vam možemo poželeti dobrodošlicu u našu novootvorenu prodavnicu u TC Galerija Beograd, kao i u našu internet prodavnicu.

Bezbedna kupovina je naš najveći prioritet, i činimo sve da Vašu kupovinu obavite bezbedno i ugodno, bilo da kupujete online ili u našoj prodavnici.

Usled pandemije virusa COVID-19 uvedene su neke promene u način kupovine, stoga Vam ih želimo predstaviti ovde.

Kupovina, i ulaz u prodavnicu su mogući uz adekvatno nošenje maske za lice. To podrazumeva pokrivenost usta i nosa, i maske se ne smeju skidati ili spuštati za vreme boravka u prodavnici.

Na samom ulazu u prodavnicu, kao i na pultu kod kase se nalaze dezinfekciona sredstva koja su uvek dostupna kupcima. Dezinfekcija ruku je obavezna pri ulasku u radnju.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, nisu moguće demonstracije proizvoda, kao ni dodirivanje proizvoda bez ambalaže (osim u slučaju testera, koji su vidno izloženi do proizvoda).

U slučaju da se odlučite za proizvod bez ambalaže, naši zaposleni će ih upakovati u papirnu kesu ili u odgovarajuću posudu.

U prodavnici se održava preporučena socijalna distanca od 1,5m, radi Vaše i naše bezbednosti :)

Prodavnica se redovno dezinfikuje, kao i izloženi proizvodi.

Naravno, uvek je tu za Vas naša online prodavnica lush.rs u kojoj možete izvršiti kupovinu bilo kad, kao i opcija "Naruči i Preuzmi" u našoj radnji!

Prateći najveće higijenske protokole pakujemo Vaše proizvode koji putem kurirske službe brzo stižu do Vas!

Želimo da znate da smo tu za vas u ovim nesvakidašnjim vremenima, i ako imate bilo kakva pitanja možete nas kontaktirati putem email adrese lushonline@lush.rs, telefonom na 011 6904420 ili putem naših Facebook i Instagram profila.

Vaš Lush Tim